"Românii au talent": Vezi ce audiență a făcut finala de vineri seara

dresor
dresor

Finala de vineri seara, de la "Romanii au talent" și câstigată de Bruno Icobeț, un dresor de câini,  a fost cea mai slabă din istoria show-ului de la PRO TV, scrie paginademedia.ro.

Spre deosebire de sezoanele trecute, marea finală de anul acesta nu s-a bucurat de același succes la public. Făcând comparație între datele publicate pe paginademedia.ro, numarul de oameni care s-au uitat, vineri seara, la finala Românii au Talent a scazut dramatic.

 Daca la Cristian Gog și la Adrian Țuțu s-au uitat 3, 3 milioane de români în fiecare minut și 1,9 milioane din orașe, respectiv 2,1 milioane, la Bruno Icobeț s-au uitat doar 2,5 milioane de români în fiecare minut și peste 1,4 milioane la nivel urban.

Pe segmentul comercial, emisiunea Românii au talent a fost urmărită, în fiecare minut, de 756.000 de telespectatori din segmentul de vârstă 18-49 de ani (13,7 rating pe target). Pe cele cinci ore de emisie, locul doi a fost Antena 1, cu o medie de 162.000 de telespectatori din targetul comercial (2,9 rating).

În ciuda cifrelor, PRO TV se pregătește pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului Românii au talent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel