Românii au talent. PRO TV, posibilă amendă de la CNA pentru prestația Mihaelei Rădulescu

Pro TV ar putea fi amendat de CNA după ”ieșirile” Mihaelei Rădulescu la ”Românii au talent”.

Prima ediție a noului sezon din ”Românii au talent” a înregistrat o audiență record, însă i-ar putea aduce și o amendă usturătoare postului de televiziune.

Laura Georgescu a declarat că CNA a primit șase sesizări, până acum, cu privire la comentariile făcute de Mihaela Rădulescu la adresa unei concurente de 14 ani. În ceea ce privește dansul în făină, Laura Georgescu a spus că nu a fost făcută nicio sesizare.

CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu, scandal la Românii au talent. Reacția, copiată după cea a lui Cheloo la X Factor

"Până acum, CNA a primit şase sesizări privind emisiunea «Românii au talent», de la ProTV, pentru afirmaţiile Mihaelei Rădulescu despre kilogramele în plus ale unei concurente. Pe subiectul cu dansul în făină n-am primit deocamdată nicio seziare. Personal, am vizionat în reluare emisiunea (n.r. - sâmbătă, în intervalul 16.10-19.00), redifuzare care a inclus şi secvenţele la care facem referire. În cazul reluării ne putem autosesiza şi vom discuta în consiliu, în şedinţă publică, în două-trei săptămâni, cât durează procedura. Mi-e greu să încadrez secvenţa cu făina, nu ştiu care va fi percepţia consiliului. Se vor viziona secvenţele în şedinţă. Nu e deontologic să-mi expun părerea personală înaintea votului CNA", a declarat Laura Georgescu pentru Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel