Mihaela Rădulescu, scandal la Românii au talent. Reacția, copiată după cea a lui Cheloo la X Factor

Mihaela Rădulescu este aspru criticată pe rețele de socializare după ce i-a spus unei concurente, în vârstă de 14 ani, că trebuie să slăbească cinci kilograme până la etapa viitoare.

Totuși, în anul 2013, Cheloo, pe atunci jurat X Factor, a avut un comentariu asemănător la adresa Oanei Muntean, o concurentă care a primit și ea trei de ”Da”.

CITEȘTE ȘI: ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, critici dure după emisiunea de vineri. Vezi replica vedetei

După ce i-a impresionat pe jurați cu calitățile ei vocale, Cheloo a pus-o pe Oana să-i promită că va slăbi 30 de kilograme până la etapa următoare a concursului.

La acea vreme nu a existat niciun scandal, iar Oana și-a făcut abonament la sală. Concurenta nu s-a supărat, ba chiar și l-a momentul redactării acestui material, ea încă are, pe Facebook, ca poză de profil, o imagine în care apare alături de Cheloo.

De la ce a pornit scandalul

Cele două fetiţe de 14 ani de la Diamond Duo au primit patru de DA în ediţia de vineri a emisiunii "Românii au Talent", dar comentariile Mihaelei Rădulescu referitoare la greutatea uneia dintre componetele grupului au făcut mai multă vâlvă pe internet decât actul artistic în sine.

Diamond Duo a luat naştere în toamna lui 2014 când cele două fete, Ştefana Oltean şi Crina Cătinean au decis să partice împreună la competiţii. Cum preselecţiile "Românii au Talent" reprezintă o oportunitate de afirmare, cele două tinere s-au înscris şi au impresionat juriul obţinând patru de DA şi avansând în etapa următoarea emisiunii.

CITEȘTE ȘI: Aș lăsa repetentă studenta care scrie că Mihaela Rădulescu e penibilă 

Remarcile Mihaelei Rădulescu după numărul fetelor asupra greutăţii pe care o are Crina au fost foarte aspru criticate în mediul online şi se pare că şi tânăra a fost afectată de ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel