Aș lăsa repetentă studenta care scrie că Mihaela Rădulescu e penibilă

val-valcu
val-valcu

O studentă  a postat pe blog o scrisoare deschisă, după ce Mihaela Rădulescu a apărut în juriu, la Românii au talent. Titlul spune aproape totul: ”Draga Mihaela Radulescu, ești penibila!”. Scrisoarea a făcut ceva vâlvă, generând reacții pe mai multe bloguri, dintre care cea mai curioasă a fost ipoteza că România e trasă în jos de criticii Mihaelei Rădulescu, însoțită de afirmația că guvernul englez a înnăbușit comentariile referitoare la accidentul Maddonei (?!).

Revenind la scrisoarea deschisă, dacă blogul ar fi probă la examen, nu i-aș da notă de trecere studentei cu pricina. Nu din cauză că a făcut-o penibilă pe Mihaela Rădulescu. Unora li se pare penibilă scena, altora senzațională. Și eu cred că vedeta a exagerat, de exemplu.

Jurnalistic,  postarea se justifică. Dovadă-numărul imens de comentarii, reacțiile altor bloggeri etc. Este o temă de interes, opinia este opinie, atunci ce a greșit?

Dacă era un sms, ori un e-mail, trimis de pe mobil, n-aș fi avut nimic de comentat. Dar, vorbim despre un blog. Mai mult, despre blogul unei studente la Comunicare.  Înțeleg, de pe același blog, că nu dorește să facă jurnalism, ci PR sau Publicitate. Oricum, va folosi limba română. Fără diacritice?

”Draga Mihaela Radulescu, esti penibila!”... este ca și cum ar fi scris în engleză ”Dir Mihaela Radulescu, iou ar oucuard”. Dacă nu ești în stare să folosești cinci taste în plus, când scrii pe blog, nu da lecții altora. Tăvălită sau nu prin făină, Răduleasca își publică articolele în limba română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel