ROMÂNII AU TALENT. Pielea de găina revine, de la orele 20,30, la PRO TV

Românii au talent le va aduce telespectatorilor, vineri, de la 20:30, un spectacol memorabil care le va transforma seara într-una perfectă.

Cea de-a patra editie va fi plina de momente care i-au impresionat pe cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, i-au tinut cu sufletul la gura sau i-au facut sa rada copios, dar si de replici si reactii ale acestora, care au facut deliciul publicului.

Gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos isi vor gasi vineri tinutele perfecte, pentru a face fata unui anotimp geros, dar si jucarii care le starnesc imaginatia.

Vineri, de la 20:30, vedem ce momente i-au facut pe jurati sa spuna: „Cred c-ai sfeclit-o", „Deci, esti soferul tau propriu, pentru tine..." sau „Esti genul meu de magician, m-ai lasat asa... vrajita...", dar vom face cunostinta si cu concurenti cu talente multiple.

Andi Moisescu, incantat de reprezentatia unui concurent, a declarat: „Ca un uragan ai venit! Nici n-am respirat!".

Nu vor lipsi nici reprezentatiile surprinzatoare, care le-au facut pe Mihaela Radulescu si Andra sa spuna: „Multumesc pentru acest moment!" si „A revenit si in acest sezon pielea de gaina!".

/ăciteste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel