"Românii au talent", de vineri seara cu noi reguli la PRO Tv

Al cincelea sezon al show-ului "Românii au talent" va debuta, de vineri seara, la PRO TV de la orele 20,30, care vine cu noi reguli.

 Smiley și Pavel Bartos sunt ca și până acum gazdele emisiunii. Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis s-au integrat imediat și împreună cu Andra și Andi Moisescu fac o echipă extrem de simpatică.

Jurații pot acum să trimită un concurent direct în semifinală, dacă apăsa butonul auriu. "Fiecare avem acest drept. Eu am trimis mai departe în semifinală un băiat care cântă extraordinar", a spus Andra.

Citește și: "Românii au talent" revine la PRO Tv, de vineri. Cel mai mic concurent are 3 ani

Și pentru că acum sunt 4 s-au schimbat și regulile de selecție: "În cazul în care un concurent primește doi de DA și doi de NU, va merge mai departe doar dacă un jurat va decide totuși să-i dea o șansa."

Cei care obțin 3 sau 4 de DA sunt recompensați cu steluțe albastre. "Acum, când am început al 5-lea sezon știam că multe lucruri mă vor surprinde. Și multe lucruri m-au surprins. Și sunt convins că multe lucruri îi vor surprinde în continuare pe telespectatori", spune și Andi Moisescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel