Urmărește emisiunea live


"Românii au talent" revine la PRO Tv, de vineri. Cel mai mic concurent are 3 ani

Un nou sezon al swou-lui "Românii au talent",  va începe vineri, de la ora 20.30, la Pro TV, cu numere spectaculoase, de la dans, canto şi arte marţiale. Cel mai mic concurent are 3 ani, iar cel mai în vârstă - 77 de ani.

Potrivit Pro TV, mii de persoane au venit la preselecţii, pline de emoţii, entuziasm, cu dorinţa de a impresiona juriul cu talentul lor şi de a intra în cursa pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, împreună cu gazdele emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş, vor da start acestui show, cu multe surprize şi momente memorabile.

Citește și: Pro TV: Ferma Vedetelor, în locul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Originalitatea şi creativitatea şi-au spus cuvântul în timpul preselecţiilor, talentele întâlnite fiind dintre cele mai diverse. În fiecare oraş în care caravana Pro TV a poposit, mii de români dornici de afirmare au renunţat la inhibiţii şi au venit de la sute de kilometri pentru a încânta juriul cu numere spectaculoase. De la dans, canto, opere de artă din tacâmuri vechi şi divertisment poetic, la picioroange, flair bartending, pictură, grafică, ventrilocie, magie, stand-up comedy şi artă matematică digitală, contorsionism, dans indian, parkour, gimnastică ritmică, limbo, ansambluri şi formaţii de muzică populară, caricaturişti, actori, mimi, luptători de arte marţiale, toţi au fost prezenţi la preselecţiile "Românii au talent" care au avut loc în toamna anului trecut.

Cel mai mic concurent care a venit la preselecţii are doar 3 ani, dar o ambiţie uriaşă de a demonstra că este cel mai bun şi că talentul său merită să fie cunoscut de o ţară întreagă. La polul opus a fost un concurent de 77 de ani, care a demonstrat că talentul nu are limită de vârstă şi că este gata să lupte pentru marele premiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel