Românii au talent. Brio Sonores ar putea pierde marele premiu

BRIO SONORES
BRIO SONORES

Brio Sonores a câştigat, vineri seară, finala emisiunii "Romanii au talent", însă ar putea pierde marele premiu.

Grupul de tenori din Republica Moldova Brio Sonores a avut inițial nouă membrii și a fost înființat de Ion Brătescu, Prim Maestru de Cor la Teatrul Național de Operă și Balet Chișinău. Vara trecută, la preselecții, când nimeni nu se gândea că Brio Sonores ar putea lua marele premiu, tenorii au venit în echipa completă, de nouă. Problemele au început să apară însă la începutul acestui an, când presa din Republica Moldova a relatat pe larg faptul că grupul este la un pas să se desființeze după ce Brătescu s-a certat cu colegii lui, scrie wowbiz.ro.

VEZI ȘI: Românii au talent 2014: Brio Sonores a câștigat trofeul și premiul de 120.000 de euro

Cu toate astea, formația a continuat să apară la ”Românii au talent” fără liderul și dirijorul ei și chiar a reușit să ia marele premiu. Ion Brătescu a părăsit grupul, însă susține ca numele încă îi aparține.

Problema este că cei opt tenori rămași în trupă nu au acordul lui Brătescu să activeze sub numele de Brio Sonores, cu atât mai mult să participe la un show de televiziune de unde să plece acasă cu 120.000 de euro. Cel puțin asta susține Ion Brătescu. Pe de altă parte, băieții se apără, spunând că în semifinală și finală, ei nu s-au bucurat de aportul fostului lor coleg, deci premiul li se cuvine pe drept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel