Românii au talent 2014: Brio Sonores a câștigat trofeul și premiul de 120.000 de euro

Spectacol, bună dispoziție, emoții și mult talent au fost caracteristicile finalei "Românii au talent 2014", în care publicul și juriul au desemnat câștigătorul celui de-al patrulea sezon al show-ului prezentat de Pro TV. Mult râvnitul trofeu merge la grupul Brio Sonores.

Cea mai convingătoare prestație din marea finală de la "Românii au talent 2014" aparține "zeilor cu planeta Venus la picioare", băieții din grupul Brio Sonores. Pe lângă entuziasmul și bucuria victoriei, grupul cu voci de aur vor pleca acasă nu numai cu amintirea unor momente unice din viața lor, ci și cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro și cu trofeul mult râvnit.

Formaţia BRIO SONORES s-a înfiinţat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinţii Trei Ierarhi", de pe lângă Mănăstirea Zăbriceni, iniţial fiind un cor bisericesc.

Locul al doilea a fost adjudecat de către Leon Magdan, în timp ce pe locul al treilea s-a clasat chitaristul Andrei Cerbu, un copil extraordinar de talentat.

Citește și "Românii au talent" 2014. Anunțul Andrei înainte de marea finală

Citește și Românii au talent: Andi Moisescu a aflat cine îi poate reda vocea 

Bătălia finală de la "Românii au talent 2014" i-a adus în această seară în ring pe cei mai talentați români  care au încântat în cel de-al patrulea sezon al concursului: Brio Sonores, Cvintetul Anatoly, Los Hermanos Dinamita, Emy Drăgoi cu al său întotdeauna pregătit acordeon, "băiatul cu chitara", Andrei Cerbu, șoferul de basculă Ștefan Popescu (Fane Mississippi Delta Blues), Alin Beca și Cătălina Tampau, Cătălin Mihalache, Claudia Stroe, Leon Magdan, basarabeanul Octavian Stoica, Raul Gheba, Ștefan Popescu, Trupa Workout, balerina Alexandra Siverenco, Sabin Cojocaru.

Vezi video AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel