România TV, emisiune nouă

România TV
România TV

O nouă emisiune va începe, duminică, la România TV. 

”Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) și România TV lansează coproducția România Unită, o emisiune dedicată părinților spirituali ai poporului român, dar și nevoii de unitate a românilor astăzi.” anunță CNMR. 

Potrivit sursei citate, emisiunea începe duminică, 10 iunie 2018, de la ora 12:30. Este o emisiune despre istorie și viitorul românilor. Emisiunea ”România Unită” va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora menționată. 

Ce spune Alexandru Cumpănașu

”România Unită va reprezenta acel mijloc de informare a românilor despre sacrificiul și jertfele părinților națiunii române, dar și un spațiu de dezbatere a locului de astăzi al României în UE și în lume. Cel mai important, România Unită se va concentra pe abordarea cetățeanului simplu și a nevoilor sale național-identitare. Am acceptat să fiu realizarorul acestei emisiuni tocmai pentru că în calitate de președinte al CNMR am obligația morală de a aduce fiecarui român acel motiv pentru care să fie mândru că s-a nascut aici, în România!”, a declarat Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel