CRIMĂ fără precedent. Român mort în Irlanda

cadavru
cadavru

Un român care era plecat la muncă în străinătate a fost găsit fără viață de poliția irlandeză.

Veste cumplit[ pentru o femeie din Fălciu. Aceasta a aflat că soțul ei care era plecat la muncă în Irlanda, a fost ucis. Aceasta bănuiește că agresorul ar fi chiar un coleg de muncă al bărbatului, informează vremeanoua.ro.

Trupul fără viață al bărbatului a fost găsit de polițiști, care au anunțat familia despre decesul acestuia 

Tatăl victimei susține că a luat legătura cu Consulatul și așteaptă să demareze procedurile de aducere în țară a corpului neînsuflețit. După o lună de la căsătorie, bărbatul a plecat la muncă în străinătate, în Irlanda, deoarece acolo avea mai mulți cunoscuți.

Agresorul bănuit de crimă ar fi tot un român

"A fost omorât în Irlanda. Am primit vestea cea mai grea, acum, de sărbători. Nu stim ce s-a întâmplat, de fapt, nu stim niciun alt amănunt. Tot ceea ce am fost informați este că a fost ucis, iar cel care a făcut fapta este tot român, coleg român. El locuia la Fălciu, cu soția lui, Dana. Nu avea copii. Urmează să vedem ce este de făcut, cum poate fi adus acasă", a spus o nepoată bărbatului ucis în Irlanda.

"Deocamdată, noi nu am primit nicio informație oficială. Oricum, procedura este că, în asemenea cazuri, organele de anchetă ne sesizeazã pe noi doar dacã mai au nevoie de informatii suplimentare din tara de origine sau, câteodată, dacă trebuie sã anunțăm noi familia celui în cauză. Dar dacă lor le sunt clare cazurile pe care le au de rezolvat si nu au nevoie de date suplimentare cu care să îi putem ajuta, nu ne solicită și nici nu suntem anunțați. Dar ne vom interesa despre acest caz", a spus Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Vaslui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel