Român dispărut de două zile în Italia, găsit mort pe marginea drumului

Un adolescent român dat dispărut de două zile în Italia a fost găsit mort pe marginea drumului. Vasile avea 18 ani şi sâmbătă a plecat de la discotecă, de unde nu s-a mai întors.

Un adolescent român în vârstă de 18 ani dispărut sâmbătă seara în provincia Cremona, din Lombardia, a fost găsit fără viață luni după-amiază. Trupul neînsuflețit al lui Vasile Cioroabă, rezident la Palazzo Pignano, a fost descoperit pe o stradă puțin circulată, care duce spre Scannabue. Prima ipoteză emisă de autorități este că băiatul ar fi fost lovit de o mașină, scrie observator.tv. 

Părinții, după ce l-au așteptat și căutat în zadar, au mers luni dimineață la poliție, unde au depus o plângere, iar căutările au fost preluate de autorități. Trupul băiatului a fost găsit la scurt timp după aceea. La fața locului s-au prezentat patrule de carabinieri, poliția rutieră, ambulanța și procurorul de serviciu. 

În scurt timp șoseaua s-a umplut de tineri care, odată ce au auzit vestea despre moartea neașteptată a tânărului lor prieten s-au repezit la fața locului, uimiți și disperați de tragedia care a avut loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel