Rodica Popescu Bitănescu: "Frica mi-a rămas". De ce nu are copii

Actrița Rodica Popescu Bitănescu a făcut, duminică, declarații emoționante în emisiunea „De-a viața ascunselea” de la Antena 3.

„Am niște motive"

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, Rodica Popescu Bitănescu, nu are copii. A vorbit despre acest subiect la Antena 3. „Atunci când te hotărăști să faci ceva, îți iei răspunderea și spui: asta fac! Dacă începi se regreți, nu mai are rost. Trebuie să te gândești bine ce faci. (...) Știi ce suporți și atunci când ai copii, și atunci când nu ai. Deci, fiecare trebuie să se gândească bine la ce face. Eu m-am gândit și nu discut despre asta. Am și eu niște motive. Sunt ale mele. Le știu eu. Le știe Dumnezeu. Poate într-o carte am să le scriu", a spus actrița.

„Am murit de foame, am murit de frig, am murit de frică"

„Tata a fost foarte bogat când era mic. O viață întreagă eu m-am sacrificat. În viitor, pentru ce o să ne mai sacrificăm? Am știut să tac, să stau cu capul în jos când nu aveam voie să spun cine e tata. Am murit de foame, am murit de frig, am murit de frică. Acum am ce să mănânc, dar frica mi-a rămas. La facultate dacă nu aveai origine sănătoasă, nu intrai. Eu am citit „Crimă și pedeapsă" când nu trebuia. Eu mă gândesc la copiii ăștia care se uită la niște filme oribile", a povestit Rodica Popescu Bitănescu.

Provocări în timpul filmărilor

De asemenea, a vorbit și despre provocările pe care le-a avut în timpul filmărilor. „Lumea crede că eu sunt un om extraordinar de optimist. Nu sunt de acord cu asta. Eu cred că sunt un om foarte puternic. Dacă cineva mă enervează pe nedrept, mă supăr, mă consum. În urma experienței mele de viață, m-am învățat să rabd. Mi s-a întâmplat să depind de niște oameni, a trebui să le îndur injuriile și umilințele ca să pot să merg mai departe", a spus Rodica Popescu Bitănescu.

Actrița a vorbit despre scena din filmul „Sosesc păsarile călătoare", în care trebuia să țină un șarpe în mână. „Când am citit că eu trebuie să țin un șarpe în mână, am înnebunit. Întrebam pe toată lumea cum e cu șerpii. Ajung la filmare și văd acolo un șarpe într-o cușcă cu sârme. Văd un șarpe cu trei capete. Și îl întreb pe țăranul lipovean de ce are trei capete și zice că ăștia sunt trei șerpi, la alegere. Am luat șarpele de cap atât de puternic și a zis țăranul să îl țin mai ușor că îl omor".

[citeste si]

A mai spus că cel mai greu moment din timpul filmărilor a fost atunci când a sărit în Dunăre. „Am sărit în Dunăre, într-o filmare. Știu să înot cât de cât. Partenerului meu i-a venit o idee drăguță și m-a bagăt cu capul în apă”, a povestit actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel