Roberta Anastase, motiv de anulare a sărbătorii din Iaşi, de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza

roberta anastaseŞedinţa solemnă a Camerei Deputaţilor pentru aniversarea  a 150 de ani de la înfiinţarea Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" nu s-a mai ţinut la Iaşi, după cum fusese stabilit printr-o hotărâre a Parlamentului.

Deputaţii au fost înştiinţaţi prin mesaje, pe mobil, că s-a renunţat la deplasare.

Deputaţii PDL au acuzat Opoziţia, sau mai precis PSD, că a criticat cheltuielile implicate de această manifestare. În replică,  Aura Vasile a spus că suma prevăzută era prea mare, după modelul deplasării lui Boc în America, dar principalul motiv al boicotului este legat de Roberta Anastase.    Opoziţia se teme că şedinţa festivă ar fi putut fi condusă de vicepreşedinta PDL care a numărat voturile la Legea Pensiilor. PSD şi PNL boicotează orice şedinţă condusă de Roberta, fie de plen fie de Birou Permanent. Mai multe legi nu au putut fi trimise spre Comisii din cauză că Roberta Anastase a ţinut să conducă, totuşi, şedinţe de Birou permanent.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean i-a anunţat pe deputaţi că se renunţă la şedinţa solemnă, fără să se voteze, dar a pus situaţia pe seama imposibilităţii tehnice de deplasare, odată ce trebuie discutată şi votată moţiune de cenzură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel