Rezultate Bacalaureat 2015: Liceu din Timiș, cu promovabilitate 0 la examenul maturității

În urma sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat din acest an rămâne inevitabil și o listă a rușinii, cu liceele unde s-au înregistrat cele mai slabe rezultate la examenul maturității. Pe respectiva listă, un loc și-a asigurat și un liceu din vestul țării, deoarece niciunul dintre absolvenții clasei a XII-a nu a reușit să promoveze Bacalaureatul. 

 
 

Un liceu din vestul țării a reușit performanța rușinoas

În timp ce Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Timişoara se află în topul şcolilor din judeţul Timiş cu cei mai mulţi absolvenţi de liceu care au promovat bacalaureatul, un alt liceu din același județ a realizat "performanța" de a avea promovabilitate "0".

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO. Vezi notele pe județe

La Liceul Tehnologic Agricol Orţişoara, din toți cei cinci absolvenţi, niciunul nu trecut examenul de Bacalaureat, potrivit Antena 3. Unul s-a prezentat doar la proba de competențe digitale, un altul a lipsit de la proba de matematică, iar ceilalți trei nu au reușit note de trecere deși s-au prezentat la toate probele Bacalaureatului. 

În judeţul Timiş au fost înregistrate nouă medii de 10 la bacalaureat, fiind vorba despre trei elevi de la Colegiul Național Bănăţean Timişoara, alţi trei de la Liceul Teoretic "Grigore Moisil" Timişoara, doi elevi de la Liceul Pedagogic "Carmen Sylva" şi unul de la Colegiul Naţional "C.D. Loga".

Rezultate Bacalaureat 2015: Fiul lui Nicolae Guţă, note de coșmar la examenul maturității

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel