Rezultate Bacalaureat 2015: Liceu din Timiș, cu promovabilitate 0 la examenul maturității

Elena Badea / 07 iul 2015 / 14:03 Salveaza PDF Comentarii

În urma sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat din acest an rămâne inevitabil și o listă a rușinii, cu liceele unde s-au înregistrat cele mai slabe rezultate la examenul maturității. Pe respectiva listă, un loc și-a asigurat și un liceu din vestul țării, deoarece niciunul dintre absolvenții clasei a XII-a nu a reușit să promoveze Bacalaureatul. 

 
 

Un liceu din vestul țării a reușit performanța rușinoas

În timp ce Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Timişoara se află în topul şcolilor din judeţul Timiş cu cei mai mulţi absolvenţi de liceu care au promovat bacalaureatul, un alt liceu din același județ a realizat "performanța" de a avea promovabilitate "0".

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO. Vezi notele pe județe

La Liceul Tehnologic Agricol Orţişoara, din toți cei cinci absolvenţi, niciunul nu trecut examenul de Bacalaureat, potrivit Antena 3. Unul s-a prezentat doar la proba de competențe digitale, un altul a lipsit de la proba de matematică, iar ceilalți trei nu au reușit note de trecere deși s-au prezentat la toate probele Bacalaureatului. 

În judeţul Timiş au fost înregistrate nouă medii de 10 la bacalaureat, fiind vorba despre trei elevi de la Colegiul Național Bănăţean Timişoara, alţi trei de la Liceul Teoretic "Grigore Moisil" Timişoara, doi elevi de la Liceul Pedagogic "Carmen Sylva" şi unul de la Colegiul Naţional "C.D. Loga".

Rezultate Bacalaureat 2015: Fiul lui Nicolae Guţă, note de coșmar la examenul maturității

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26