EXCLUSIV  #rezist, în veste galbene la Parlament. Greșeală de strategie a protestatarilor

Un număr de 4-5 protestatari #Rezist au încercat azi să intre în Parlamentul României pentru a protesta în curte.

Protestatarii au fost întâmpinați de jandarmi care nu le-au acordat accesul. Interesant este că protestatarii #Rezist au purtat ”veste galbene”, la fel ca deja celebrii manifestanți din Franța. Printre protestatari se numără și Mălin Bot sau Marian Ceaușescu, prezenți mereu la asemenea acțiuni. Ambii purtau ”veste galbene”. ”Această imitare a unor proteste de afară le face rău”, este de părere Val Vâlcu.

Jurnalistul a semnalat faptul că protestatarii #Rezist care încearcă să imite „Vestele galbene” constituie un paradox. Ei susțin Franța în Parlamentul European și atacurile la drepta europene la Coaliția PSD-ALDE, însă în momentul de față dreapta europeană se luptă cu ”Vestele galbene” care sunt văzute ca o „lovitură la adresa reformelor” propuse de Germania și Franța. 

„Vestele galbene sunt anti-reformiști, sunt considerați știrbii din Europa”, spune jurnalistul Val Vâlcu care a subliniat faptul că adoptând acest simbol, #Rezist s-a plasat în tabăra adversă a președintelui Macron și a Angelei Merkel, cei a căror politică o susțin fără echivoc în Parlamentul European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel