Restructurări în ministere. Teodorovici: Nu are legătură cu lipsa banilor

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici anunţă că ar fi oportună o o analiză cu privire la schema de personal din ministere și afirmă că este nevoie de o administrație mai suplă. 

Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe, a declarat, la România TV, că se face, în prezent, o analiză la nivelul administraţiei publice centrale. "Sunt două scenarii, dar nu au legătură cu lipsa banilor. Știți foarte bine am propus ca partid și guvern legea salarizării și o altă măsură la pachet, trebuie să regândim administrația publică centrală în sensul de a vedea dacă într-adevăr numărul acesta foarte mare de funcționari în sistemul public central, dacă sunt ministere care trebuie să își regândească schema de organizare. Ministerul Finanţelor Publice are ca funcții suport undeva la 18% din total.

Sunt alte ministere unde funcțiile de suport depășesc 30%, atunci trebuie să reașezăm la nivelul menționat anterior. Orice guvern responsabil trebuie să aibă o astfel de abordare din respect pentru banul public, ca administrația să fie mult mai suplă, să nu fie supradimensionată", a declarat ministrul Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel