Republicanii pregătesc SUSPENDAREA lui Joe Biden: E timpul să luăm atitudine

republicanii pregatesc suspendarea lui biden 21 ianuarie
republicanii pregatesc suspendarea lui biden 21 ianuarie

Marjorie Taylor Greene, reprezentantă a Partidului Republican, promite să depună cereri de punere sub acuzare împotriva lui Biden

Marjorie Taylor Greene, reprezentanta Partidului Republican proaspăt aleasă din Georgia, a postat pe Twitter intenția de a depune articole de punere sub acuzare împotriva președintelui ales Joe Biden, la o zi după inaugurare. Aceasta a spus că motivația ei este să lupte pentru cei 75 de milioane de americani care sunt „sătui de inacțiune” în guvern.

„Este timpul să luăm atitudine”, a spus ea. „Sunt mândră că sunt vocea alegătorilor republicani care au fost ignorați”, a mai precizat aceasta. 

Reprezentanta nu a specificat ce acuzație exactă va ridica împotriva lui Biden, dar a postat pe Twitter faimosul panou de discuții de la Consiliul pentru relații externe, unde Biden a vorbit despre cum i-a îndemnat pe oficialii ucraineni să-l concedieze pe Viktor Shokin, procurorul țării în 2015, în timp ce el era vicepreședinte al SUA, potrivit Fox News

În același timp, președintele Donald Trump a fost acuzat miercuri de Partidul Democrat din SUA, pentru a doua oară, de „incitare la insurecție” în cazul revoltei care s-a lăsat cu intrarea fanilor săi în Capitoliul din Washington, D.C. (vezi AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel