Republica Moldova: Andrei Năstase, noul lider al partidului Platforma Demnitate și Adevăr

Andrei Năstase a devenit noul presedinte al partidului politic Platforma Demnitate și Adevăr din Republica Moldova, aceasta fiind noua denumire a Partidului Forța Poporului, decizie ce a fost anunțată duminică la congresul formațiunii, informează Moldpres.

"Sunt convins că voi face față acestei funcții, pe care cu onoare am primit-o din partea tuturor celor care au venit la Congresul partidului nostru. Tot astăzi, formațiunea și-a luat o nouă denumire, Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr. Ulterior, vom lua o decizie cu privire la alegerea vicepreședinților formațiunii", a declarat Andrei Năstase, potrivit Agerpres.

"Am mai decis ca obiectivele noastre imediate să fie implementarea revendicărilor populare votate în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) la data de 6 septembrie. Totodată, am anunțat că Platforma DA va rămâne în continuare una civică și va face presiune asupra guvernării, până în momentul în care revendicările noastre vor fi îndeplinite", a mai adăugat Năstase.

Până în prezent formațiunea, care are circa 6.000 de membri, a fost condusă de analistul politic și fost ambasador al Republicii Moldova în SUA, Nicolae Chirtoacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel