Referendum justiție. Orban: Decizia luată de PNL

Ema Apostu / 26 Martie 2019 / 21:30 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis - Ludovic Orban
Descriere foto: Klaus Iohannis - Ludovic Orban

Ludovic Orban a transmis un mesaj referitor la referendumul propus de Klaus Iohannis pe 26 mai și a anunțat decizia pe care PNL a luat-o în acest context.

"PNL a luat decizia de a susţine referendumul iniţiat de președintele Klaus Iohannis. Aşteptăm să fim consultaţi asupra conţinutului referendumului. Din declaraţiile publice ale preşedintelui, referendumul va fi legat de integritatea în exercitarea funcţiilor publice sau lupta anticorupție. Suntem convinşi că întrebarea sau întrebările care vor fi puse vor determina exprimarea voinţei românilor în favoarea integrității în exercitarea funcțiilor publice sau în favoarea unei justiții independente și a continuării luptei anticorupție. Deocamdată, neştiind întrebarea, nu putem prezenta un punct de vedere fundamentat. Cu siguranţă, după ce o vom cunoaşte, vom prezenta public argumentația", a spus Ludovic Orban.

"În cazul în care vom fi invitaţi la consultări, la Cotroceni, vom participa", a mai adăugat Orban, întrebat dacă are informații legate de existența unor astfel de întâlniri.

Vezi și: Iohannis, întrebare referendum. Gorghiu: Întrebarea pe care eu aş adresa-o electoratului


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83