Referendum Familie. MAI, precizări de ultimă oră

Darius Muresan / 07 oct 2018 / 08:38 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Procesul de votare la referendumul pentru revizuirea Constituţiei decurge fără probleme în întreaga ţară, iar în prima zi a referendumului nu s-au înregistrat evenimente notabile, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

"Potrivit informaţiilor de la această oră procesul de votare decurge fără probleme în întreaga ţară. Ca şi în prima zi procesul de votare a început la ora 7,00 şi se va desfăşura până la ora 21,00. Pe parcursul nopţii efectivele Ministerului Afacerilor Interne au asigurat paza secţiilor de votare pe care le-au predat în această dimineaţă preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de vot, cu sigiliile intacte", a afirmat Dajbog.

Potrivit purtătorului de cuvânt al MAI, în prima zi a referendumului şi după încheierea votului nu au fost înregistrate evenimente deosebite din punct de vedere al ordinii publice sau care să afecteze desfăşurarea normală a votului.

Monica Dajbog a amintit că, "pentru desfăşurarea în condiţii de normalitate a votului, MAI a mobilizat zilnic 38.000 de angajaţi care se adaugă dispozitivului curent de 12.000 de efective".


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27