Referendum familie. Liana Stanciu, atacată. Buzăianu: Ipocrizia asta jenantă îmi produce dispreț

Liana Stanciu
Liana Stanciu

Liana Stanciu a fost criticată pentru că a zis că un copil ar trebui să crească într-o familie formată din mamă și tată.

În acest context, jurnalistul Radu Buzăianu, realizatorul TV de la B1, a avut un mesaj.

”Poate e o zi buna sa ne aducem aminte cum tolerantii si cei ce indeamna la dragoste s-au pus cu picioarele pe Liana Stanciu care a spus ca, din punctul ei de vedere copilul ar trebui sa creasca intr-o familie cu mama si cu tata. Toata aceasta propagand isterica LGBT, toti acesti gingasi de azi care iti vin sensibili defiland cu iubirea, care nu voteaza, au transat-o pe Liana, in numele diversitatii evident. Toata ipocrizia asta jenanta imi produce dispret.

Nicio problema n-am cu homosexualii. Am lucrat cu ei. Va pot da o lista. Nu stiu ce ar avea sa-mi reproseze vreunu. De pe la 18 de cand lucrez in media, traiesc intr-o zona in care optiunea asta sexuala e foarte frecventa. Nu mi s-a parut relevanta sexualitatea nimanui. Nu cred ca oamenii trebuie sa se defineasca prin sexualitate. Nu cred ca trebuie sa fie ceva marcant.

Ba da cu propaganda asta stupid-agresiva. Cu starea asta de superioritate rasiala in care te pune placuta "iubirea nu se voteaza". Cu toata atmosfera asta tâmpā, de oameni gata sa calce in picioare si sa iti explice ca ei sunt cu dragostea si toleranta.

Cu toate astea avem o problema. Si probabil ati remarcat ca nu sunt genul caruia sa-i placa sa se uite tacut la o problema”, a scris Radu Buzăianu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel