Referendum 2019. Ana Maria Roman: Asta să fie întrebarea! M-am săturat să văd așa ceva

Scutaru Cristina / 21 Martie 2019 / 23:02 Salveaza PDF Comentarii
Ana Maria Roman la Antena 3
Descriere foto: Ana Maria Roman la Antena 3

Jurnalista Ana Maria Roman a spus ce întrebare ar pune în eventualitatea unui referendum dacă ar fi în locul coaliției de guvernare.

”Din punctul meu de vedere, pentru un eventual referendum organizat de coaliția de guvernare, întrebarea ar fi: Credeți că președintele ar trebui să răspundă pentru încălcarea Constituției? Și dacă da, să existe o formă de sancționare pentru că eu, ca cetățean, m-am săturat să văd cum șeful statului calcă în picioare prima lege a României și nu răspunde în absolut niciun fel”, a zis Ana Maria Roman la Antena 3, la Sinteza zilei, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Precizare despre referendumul ”aproape” pregătit de Iohannis

 

”De asemenea, la referendumul pentru justiție, cred că trebuie dat un semnal, iar oamenii să spună dacă vor sau dacă nu vor ca magistrații să răspundă pentru ilegalități. Vor sau nu vor ca, în sfârșit, acești domni din magistratură să înțeleagă că atunci când greșesc trebuie să răspundă la fel ca orice alt cetățean? Domnii aceștia nu sunt deasupra statului, ei fac parte din stat”, a mai spus jurnalista la Antena 3.

VEZI ȘI: Referendum demitere Iohannis 26 mai 2019. Șerban Nicolae, mesaj
Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83