Referendum Justiţie, planul pentru răsturnarea puterii. Gorghiu, avertisment pentru PSD

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că PNL susţine varianta unui referendum pe Justiţie organizat în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare. În plus, Alina Gorghiu a declarat că partidul din care face parte va încerca să răstoarne actuala putere şi să schimbe majoritatea parlamentară în cazul în care PSD ar tergiversa transpunerea în legislaţie a rezultatului acestui referendum.

"Reiterez atitudinea şi decizia PNL de a susţine acest referendum pe Justiţie convocat de către preşedintele României. Este un atribut al preşedintelui, iar preşedintele a menţionat foarte corect încă de ieri că doreşte să abiă drept parteneri societatea civilă şi pe cetăţenii români, nu doar partidele politice. Şi aşa trebuie să stea lucrurile, pentru că rezultatele acestui referendum, în condiţiile în care se pare că va avea loc, rezultatul lui va da direcţia pe care va merge România. Vorbim de izolare pe care o propune PSD sau de parcursul pro-european, stat de drept, pe care îl propun preşedintele, PNL şi societatea românească", a declarat Alina Gorghiu.

"Vom încerca să schimbăm majoritatea parlamentară"

"Însă societatea românească este deasupra partidelor politice. Referendumul reprezintă vocea românilor şi aceştia se vor pronunţa la vot. (...) Tot ce ţine de PNL va fi făcut fără niciun fel de ezitare şi cu fermitate. Orice rezultat al referendumului va fi aplicat în legislaţie şi vom încerca să schimbăm majoritatea parlamentară dacă aceasta se va opune rezultatului referendumului şi  nu mi-ar fi de mirare ca PSD, prin majoritatea parlamentară, să dorească să amâne la nesfârşit orice rezultat favorabil sau pro-justiţie rezultat în data de 26 mai", a mai afirmat Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel