Referendum 2018. Laura Vicol: Înfiorător. Este dreptul meu!

Vicol
Vicol

Avocata Laura Vicol a transmis un mesaj în contextul referendumului pentru redefinirea familiei.

”In acest moment nu mai putem vorbi de ce isi doresc romanii ci de scarba poporului de a mai iesi la vot, ceea ce este ingrozitor de trist... mare parte dintre cei care nu au votat sunt convinsi ca oricum votul lor nu conteaza sau sunt dezamagiti de cei care ne conduc, pentru ca, indiferent cum ar vota, (si nu ma refer aici la casatoria dintre un barbat si o femeie), nu se schimba nimic.

Este infiorator cum renuntam de buna voie la dreptul nostru de a exista. Pentru ca asta se intampla daca nu iesim la vot, aratam ca pot face cu noi ce vor ei. Am iesit in strada cu burta la gura impotriva abuzurilor din justitie, am iesit in strada imediat dupa ce am nascut sa le arat rezistentilor ca se poate protesta si civilizat, fara sa agresam batrani sau sa calcam in picioare jandarmii, am fost aseara la vot pentru ca este dreptul meu sa aleg.

Cand stati in casa si nu faceti nimic sunteti partasi la toate nenorocirile care se intampla in tara noastra. Daca mai e a noastra...


Adevar sau provocare: va provoc pe voi, prietenii mei, sa postati poza cu votul vostru! Incep eu”, a fost mesajul Laurei Vicol.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel