Rednex, DJ Project şi AKCENT concertează la Zilele staţiunii Covasna

Rednex, DJ Project şi AKCENT se numără printre trupele care vor concerta la cea de-a XXII-a ediţie a Zilelor oraşului staţiune Covasna, care se vor desfăşura în perioada 5-8 septembrie a.c. 

În deschiderea manifestărilor, joi, de la ora 19, la Centrul Cultural Covasna va avea loc spectacolul 'La belle musique francaise' susţinut de formaţia Castelanii din Braşov, împreună cu soliştii Kertész János şi Opra Mónika. În programul zilei de vineri sunt cuprinse numeroase acţiuni culturale, sportive şi de divertisment, printre care şi concertul formaţiei DJ Project, care va urca pe scenă la ora 21.

Sâmbătă sunt programate, printre altele, tradiţionalul concurs de gătit la ceaun organizat de Asociaţia Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţul Covasna (ASIMCOV), sărbătorirea cuplurilor care aniversează în acest an nunta de aur, respectiv de diamant şi, de la ora 21,10, concertul trupei AKCENT. Ziua de duminică va continua cu concursuri sportive şi spectacole de folclor, iar în cursul serii, începând cu ora 19,20, vor avea loc mai multe concerte, printre care şi al formaţiei suedeze Rednex, precum şi un joc de artificii, care va marca închiderea festivă a Zilelor oraşului.

Pe parcursul celor trei zile vor avea loc acţiuni permanente în Curtea Tinerilor, un târg de produse tradiţionale şi locale, programe pentru copii şi plimbări cu mocăniţa în Valea Zânelor. 'Îmi doresc ca şi această ediţie a Zilelor Oraşului Covasna să devină sărbătoarea comună a cetăţenilor acestei urbe, o punte de legătură între toţi cei care îşi asumă identitatea de covăsnean, indiferent de stare socială, vârstă, naţionalitate, convingere politică sau loc de domiciliu. Să întărim astfel sentimentul de apartenenţă la aceeaşi mare familie primitoare covăsneană! Şi chiar dacă ne este peste putinţa să încremenim timpul din clepsidra existenţei noastre, momentele intime, cordiale petrecute pe parcursul evenimentului în anturajul celor ce ne sunt aproape, în locurile ce ne leagă sufletele cu mii de amintiri, vor face nemuritoare clipa efemeră şi ne vor da putere şi inspiraţie în încercările profane ale zilelor ce vor veni', a scris primarul oraşului Covasna, Gyerő József, pe pagina sa de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel