Realitatea TV, audiență. Situație neașteptată în luna iunie

Realitatea TV a oferit surpriza lunii. După căderea din mai, în iunie aproape și-a dublat audiența de seară și a urcat șase locuri în top.

Seara, în intervalul de maximă audiență, Realitatea TV aproape și-a dublat audiența în iunie, în comparație cu luna mai și a urcat șase locuri în clasamentul general. Realitatea a urcat și după media pe zi trei locuri, informează Pagina de Media.

Realitatea TV are cea mai mare creștere dintre posturile de știri în luna iunie, în prime-time: – plus de 30.000 de telespectatori – și cea mai spectaculoasă ascensiune. Șase locuri urcă seara în clasamentul general Realitatea TV. Datele, pe fiecare post de știri în parte:

Antena 3: creștere de 30.000 de telespectatori în luna iunie pentru postul de știri al Intact. O medie de 330.000 de telespectatori pe minut, în serile de iunie și locul patru în clasamentul general.

România TV: 164.000 de telespectatori media din iunie la nivel urban, față de 169.000 în mai. Același loc: șapte.

B1 TV: B1 TV stagnează seara. O medie de 78.000 de telespectatori în iunie (77.000 erau în luna mai). Își păstrează locul 11.00.

Realitatea TV: Postul de știri aproape că și-a dublat audiența și urcă șase poziții, cea mai mare ascensiune din luna iunie dintre canalele informative. În luna mai, era pe locul 18. În iunie, este pe 12 și trece seara în fața postului Digi 24, după ce, în luna mai era după canalul RCS în topul audiențelor. Media Realitatea TV în Prime Time, în iunie: 74.000 de telespectatori, față de 44.000 în luna mai.

Digi 24: Staționează ca număr de telespectatori – 64.000. Coboară însă un loc în clasament, pe locul 13, după Realitatea TV.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, reacție după ce Realitatea TV a fost amendată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel