Reacția Antenei Group după ce Bianca Drăgușanu a fost interzisă de CNA

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

După ce Consiliul Național al Audiovizualului a decis să respingă transformarea Antenei 2 în Antena Stars, întrucât postul s-ar transforma într-unul tabloid, dar și din cauza Biancăi Drăgușanu, Sorin Alexandrescu a oferit un punct de vedere oficial din partea trustului.

“Antena Group va depune toate diligențele pentru a soluționa nelămuririle CNA cu privire la reconfigurarea postului Antena 2″, se arată într-un comunicat al Antena Group, trustul de presă controlat de familia Voiculescu, care operează licența Antena 2.

Conducerea trustului spune că este pregătită “să pună la dispoziția membrilor întreaga gândire strategică și detaliile de conținut din cadrul noii grile, având în vedere nelămuririle Consiliului din ședința de astăzi”.

“Vrem să aducem publicul român mai aproape de vedetele pe care le admiră, într-un fel în care doar posturile americane au știut să o facă până acum. Am toată încrederea că munca echipei care s-a ocupat de această repoziționare va fi apreciată și că Antena Stars va ajunge în casele românilor la început de an”, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel