Reacția lui Liviu Pop după atacul lui Băsescu la adresa sa

"Accept jurământul doar pentru că mă obligă legea", a spus Traian Băsescu, miercuri, înainte de începerea ceremoniei de depunere a jurământului miniștrilor din noul Guvern. Președintele încă în funcție a făcut referire la miniștrii Liviu Pop și Sorin Cîmpeanu.

VEZI ȘI: Ciutacu, reacție NERVOASĂ după accidentul aviatic: Pleacă, bre

Pe marginea acestui subiect, Liviu Pop a avut un punct de vedere.

"Timp de şapte ani de zile, a fost un adversar vehement al dascălilor din România. Nu știu de unde și până unde m-a atacat. Pe mine nu are cum să mă acuze de distrugerea sistemul de învățământ din România pentru că am fost ministru doar 45 de zile. Se spune că despre cei care pleacă trebuie să vorbim numai de bine. Așa că... îi doresc mult succes și pensie ușoară președintelui", a spus Liviu Pop la Antena 3.

Ce a zis Traian Băsescu

"Hotărârea organului reprezentativ suprem al poporului român, Parlamentul, este un act obligatoriu, pe care preşedintele nu l-ar putea refuza decât prin săvârşirea unor acte grave de încălcare a Constituţiei. Acesta este şi motivul pentru care voi primi astăzi şi jurământul domnului Pop şi a domnului ministru al Educaţiei ( Sorin Cîmpeanu, nr) , care au contribuit prin distrugerea de instituţii ale educaţiei la un fals în interes public", a precizat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a refuzat să dea noroc cu ministrul Liviu Pop după depunerera jurământului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel