Răzvan Cuc rupe tăcerea: Suntem în stare de urgenţă, nu în dictatură!

Răzvan Cuc rupe tăcerea după votul de joi din Parlament, pentru prelugirea stării de urgenţă.

"Domnilor de la PNL in frunte cu seful vostru, presedintele Iohannis, ati uitat cumva ca mai exista Parlamentul? Stiti voi, forul acela ales de popor, care cere sa fie urmarita aceasta perioada, cand faceti ce vreti voi in materie de achizitii.

Nu uitati un lucru: oamenii vad, stiu si simt pe pielea lor ceea ce faceti voi, doar pentru voi si apropiatii vostri. Va deranjeaza ca am votat decretul privind prelungirea starii de urgenta sau ca am cerut ceea ce este normal? Ştiu că suntem în stare de urgenţă, nu în dictatură! Eu sunt tanar, n-as vrea sa cred ca traiesc intr-un stat unde conduce un singur om, un singur partid si un singur gand. Nu e stare de urgenta pentru toti? Pare ca nu", a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

"Românii responsabili stau în case, iar alţii merg nestingheriţi pe unde vor" 


"Romanii responsabili stau in case si respecta regulile, iar altii merg nestingheriti pe unde vor cu autocarele. Mai exact la aeroport la Cluj. Va deranjeaza ca am cerut sa se verifice tot ceea ce faceti in acesta perioada? In felul acesta poate fi verificat si zborul cu scop PR-istic al ministrului Vela (cu elicopterul statului) sau achizitiile umflate la preturi pe care ziceti ca le faceti pentru spitale. Pot fi verificate, de asemenea, si firmele voastre, care castiga acum, fara proceduri transparente, contracte cu statul.

Sa stiti ca aruncatul problemelor in curtea altuia sau greaua mostenire nu mai sunt credibile la romani. Trebuie sa ne livrati ceva, ceva concret, actiuni reale, nu minciuni pe care le puneti pe spatele starii de urgenta sau a ordonantelor militare. Domnilor guvernanti, va rugam sa nu va bateti joc de noi si de sanatatea noastra. Oferiti-ne garantii ca faceti tot ceea ce trebuie pentru noi si siguranta noastra!", transmite Răzvan Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel