Rareș Bogdan: Toți cei 54 din Dosarul Microsoft să răspundă legal

Realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, a declarat că dosarul EADS va izbucni joi, conform informațiilor pe care le are.

 

Totodată, acesta a mai susținut că toți cei 54 de inculpați din dosarul Microsoft trebuie să răspundă în fața legii, inclusiv fostul tenismen Dinu Pescariu.

Citește și: Dosarul Microsoft. Gheorghe Ștefan a căzut ca prostul. Cine spune

„Este așa cum a anunțat Realitatea TV și cum am anunțat la „Jocuri de Putere”, în exclusivitate, dosarul dosarelor și bomba bombelor. Este cel mai puternic dosare de corupție (n.red. Microsoft), iar Ion Cristoiu vorbea că de pe vremea fanarioților nu a mai fost așa un dosar. Din informațiile noastre, cel tarziu vineri dimineata, dar cel mai probabil mâine va izbuncni dosarul EADS, care ese pregătit deja, a ajuns la maturitate, va fi făcut public în cel mai scurt timp. Legat de dosarul Microsoft și de anumite persoane, eu rămân la ideea că, sigur, este foarte bine că Justiția își face treaba, este foarte bine că vedem unde au ajuns banii, vedem cum s-au creat averi colosale pe spatele statului român pe banii cetățenilor români. Dar aș vrea să vă spun o chestiune mai puțin cunoscută: legea română îl protejează practic, îl protejează pe Dinu Pescariu care are statut de martor denunțător protejat, astfel încât, un om care a folosit banii, cum este Dinu Pescariu sau un alt martor denunțător, Khalil, să nu pățească nimic. Mi se pare absolut incalificabil din punctul acesta de vedere și aici este o provocare pentru marii juriști ai țării și pentru cei care au făcut Codurile, pentru că nu este normal ca cel care a rulat prin conturile firmelor sale 18 milioane de euro, dintre care 9 milioane de euro trebuiau să ajungă la Dorin Cocoș, să nu aibă niciun fel de problemă, ba mai mult, să fie complet scos din acest dosar. În acest moment, Dinu Pescariu, cel care beneficiat de sprijinul lui Dorin Cocoș și în momentul in care a obținut baza în domeniul Floreasca, pe o suma ridicolă de 7.000 de euro, așa cum a arătat jurnalistul Cătălin Tolontan, deci acest acest domn care a fost în permanentă relație cu miniștrii de Educație sau cu statul prin Dorin Cocoș, sau cu RAA-PPS, tot prin Dorin Cocoș, să scape ca un îngeraș sau ca o păsărică, după ce același Dinu Pescariu în data de 19 septembrie l-a chemat pe Dorin Cocoș, fratele său de năzdrăvănii, cel care l-a introdus în această lume sulfuroasă, și cu tehnică pe el, l-a înregistrat.(...) Din punctul meu de vedere nu pot fi făcute diferențe între Boștină, Pescariu, Truică, Cocoș, Nica, Khalil, Florică și toți ceilalți. Toți trebuie să intre în aceeași oală, toți 54”, a afirmat Rareș Bogdan, la Realitatea Tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel