Rareș Bogdan: Încep să mă enerveze liberalii ăștia

Rareş Bogdan face noi precizări şi infirmă că ar urma să candideze din partea PNL.

Acesta a negat pentru psnews.ro că ar figura în sondajele PNL şi a subliniat că nu va candida în acest an la absolut nimic.

„Nici gând de aşa ceva!" a exclamat Rareş Bogdan, negând că ar figura în sondajele PNL.

„Am spus foarte clar, în faţa colegilor de la România TV, în direct: eu nu candidez în acest an la absolut nimic. Deci e o speculaţie care nu-şi are sensul. Iar pe sondajele PNL (interne, externe, câte or fi) nu există numele meu. Adică nu poată cineva numele meu fără să mă întrebe, mă gândesc – nu?" a continuat el.

Bogdan a mai subliniat că numele său nu are cum să existe în chestionare pentru simplul fapt că el nu va candida şi vrea să fie lăsat în pace:

„Cea mai credibilă sursă sunt eu însumi. Dacă tu vezi sondajul PNL, aplicarea chestionarelor, nu există numele meu şi nu va exista, pentru că nu candidez. Deci te rog: păstrează convorbirea şi, dacă cumva, nu pe surse, ci găseşti un chestionar sau un sondaj în care numele meu să existe, îmi spui, cu titlu mare: «Rareş Bogdan, eşti un mincinos» şi eu preiau linkul respectiv pe realitatea.net şi pun, la fel, galben, la mine pe emisiune: «I-am minţit pe cei de la PSnews». Nu există! Sunt speculaţii. Tot încearcă să mă bage în ciorba asta diverşi liberali. Nu! Încep deja să mă enerveze liberalii ăştia. Dacă nu au forţa să-şi găsească candidat, să caute în altă parte, să mă lase pe mine în pace şi pe alţi jurnalişti. Noi ne vedem de treabă", a mai explicat Rareş Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel