Rareș Bogdan îl aplaudă pe Iohannis: Este președintele pe care-l vreau

Rareș Bogdan este de părere că președintele Klaus Iohannis trebuie felicitat pentru ultimele declarații pe care le-a făcut.

Jurnalistul se referă la poziția președintelui la criza imigranților.

"Da, asta e Presedintele pe care-l vreau.

Klaus Iohannis a anuntat ca Romania nu accepta cotele obligatorii de refugiati si ca impartirea facuta de Comisie i se pare facuta intr-o maniera birocratica, iar consiliul JAI va trebui sa rezolve aceasta problema si parerea statelor membre sa fie luata in considerare. Mi s-a parut cat se poate de ferma si clara pozitia Presedintelui si nu pot decat sa spun ca in sfarsit avem un presedinte care nu e dispus sa stea in genunchi sau macar cu capul plecat in fata unor cerinte aberante ale unui birocrat de la Bruxelles, fie el si Juncker.

Intr-adevar, pare ca e pe drumul cel bun Klaus Iohannis si ca nu e dispus sa cedeze in fata aberatiilor Germaniei, care pe de-o parte anunta ca primeste 800 000 de refugiati si, pe de alta parte, arunca in carca altor state (care nu-si permit asta) cifre mult prea mari pentru conditiile lor socio-economice actuale.

Pentru cei care au considerat ca Iohannis e un presedinte adormit, plictisit sau lipsit de nerv sunt absolut convins ca toamna si primavara aceasta vor avea surprize majore. Sper ca acestia sa aiba decenta si sinceritatea sa recunoasca si lucrurile bune, la fel cum o fac atunci cand critica, multi dintre ei cu buna credinta. Si mai sper sa continue sa-l critice mai departe, pentru ca doar asa
vom avea sansa unui presedinte de succes", este de părere Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel