Rareș Bogdan face lumină după un an cu Klaus Iohannis

Rareș Bogdan și-a scris gândurile la un an după ce Klaus Iohannis a devenit președintele României.

Jurnalistul a spus că nu regretă faptul că l-a votat pe actualul președinte cu atât mai mult cu cât 'a crezut în ceva'.

"UN AN CU KLAUS IOHANNIS.

Vă pare rău? Mie, nu! Astăzi aş proceda la fel ca în urmă cu un an. Nu am făcut-o pentru cineva, ci deoarece am crezut în ceva: în schimbarea la faţă a României. Am făcut tot ce trebuia pentru poporul din care fac parte. Unii au spus că am pus prea multă pasiune. Aşa o fi, dar am simţit că era un moment complicat pentru ţara pe care o iubesc, România. Mi-am asumat rolul de a face totul pentru mai binele copilului meu. Unii jurnalişti scriu editoriale, eu am avut la dispoziţie o emisiune în care am spus mereu adevărul. Aceasta a fost atitudinea corectă: adevărul!

Noi jurnaliştii, unii dintre noi, am făcut ce am crezut că trebuia să facem, de aici încolo vorbesc specialiştii. Să aşteptăm să vedem ce vor putea să reclădească din dezastrul instituţional care s-a repercutat asupra încrederii populare. Ce vor putea să repare dintr-un stat cocoşat şi fără perspectiva de a îmbunătăţi viaţa românilor structural, nu doar în ani electorali, pe genunchi.
Vom vedea dacă specialiştii vor reuşi mai mult decât politicienii! Mai puţin, este greu. În orice caz, nu vor putea face nimic fără politicieni.

[citeste si]

Îmi fac speranţe că toţi – preşedinte, premier, miniştri, parlamentari – se vor gândi exclusiv la România. Aşa cum ne gândim noi, eu şi cum dumneavoastră, seară de seară. Doamne –ajută!

P.S. O singură observaţie referitoare la audieri: sper ca şi cei care au trăit prin sinecuri, dar vor conduce ministere, la fel ca cei care au trăit în ultimii ani în birocraţia bruxelleză, să gândească în primul rând cu capul de ROMÂNI. Abia apoi cu capul de BRUXELLEZ. Iubim Europa, pentru că facem parte din ea, dar nu ne uităm întâi de toate la Comisia Europeană şi apoi la România. Ca să fie lucrurile clare: România, înainte de orice! Scriu asta pentru că am observat doi miniştri care vorbeau de parcă erau angajaţii d-lui Junker, nu ai poporului român. Sper să mă înşel!", a fost mesajul transmis de Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel