Rareș Bogdan dezvăluie motivul pentru care luptă. Mesaj emoționant al jurnalistului

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan, cu ocazia zilei de 8 Martie, a transmis un mesaj emoționant pe Facebook.

"La Mulți Ani, MIRACOL al Universului!

Te strâng la piept în fiecare zi, Mama mea dragă, chiar dacă ne despart Carpații. Te iubesc! ....iubesc drumul de lumină, bunici pe care vă simt alături de pașii mei, deși sunteți în Ceruri! Îmi amintesc zilnic de clipele copilăriei mele fericite cu voi.

La mulți ani Soției mele dragi care mi-a arătat IUBIREA si care mi l-a dat pe Mihai, motivul pentru care lupt pentru o țară fericită, o tară mai bună.... și La Mulți ani soacrei mele ce mă iubește ca pe băiatul ce nu l-a avut.

La mulți ani Călinei, Sorinei, Nusca și tuturor mamelor, doamnelor și domnișoarelor! Fără voi aș fi doar un om fără țintă, fără repere și fără dorința de mă autodepăși mereu. Vă îmbrățișez din tot sufletul, Femei care duceți lumea pe umeri și ne arătați alternativa: IUBIREA! La mulți ani!", a transmis jurnalistul Rareș Bogdan pe rețeaua de socializare Facebook.

[citeste si]

Marcarea Zilei internaţionale a femeii are loc în fiecare an, la data de 8 martie. Potrivit ONU, în acest an, Ziua internaţională a femeii vine pe fondul unei mişcări globale fără precedent pentru drepturile femeii, egalitate şi justiţie. Hărţuirea, violenţa şi discriminarea împotriva femeilor sunt teme abordate din ce în ce mai mult în spaţiul public, acest fapt este generat de o determinare în creştere pentru schimbare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel