Rapperul american Chris Brown riscă să ajungă în închisoare

61346191
61346191

Rapperul american Chris Brown a fost acuzat marți că a părăsit locul în care a provocat un accident de circulație.

Autor: Sorina Ceugea

[caption id="attachment_334363" align="alignleft" width="310"] www.cancan.ro[/caption]

Cântărețul în vârstă de 24 de ani, aflat sub incidența regimului de libertate condiționată după agresiunea asupra cântăreței Rihanna, neagă această nouă acuzație care i-a fost adusă, după un accident produs pe 21 mai, în apropiere de Toluca Lake, la nord de Los Angeles.

"Am un permis de conducere în regulă și i-am transmis acelei femei (conducătoarea automobilului pe care l-a lovit, n.r.) informațiile corecte. Ea i-a văzut pe fotografi și a vrut să facă o scenă. A chemat poliția, gândindu-se că va scoate bani de la Chris Brown, în condițiile în care eu am respectat toate procedurile legale", scria rapperul într-un mesaj postat pe Twitter, la puțin timp după producerea accidentului.

Frank Mateljan, purtător de cuvânt al procurorului din Los Angeles, a precizat că rapperul a fost pus sub acuzare pentru părăsirea locului accidentului și pentru conducerea automobilului fără un permis valid.

Marți, Chris Brown a revenit cu o nouă serie de mesaje pe Twitter.

"Nu există delictul de fugă de la locul accidentului atunci când ieși din mașină și faci schimb de informații cu conducătorul celuilalt automobil. E ridicol", a scris acesta.

"Fac eforturi pentru a asigura nevoile familiei mele. Am făcut greșeli în trecut, dar am muncit din greu pentru a deveni un om mai bun. Vreau să îmi reabilitez numele", a adăugat Chris Brown.

Nu este însă singurul conflict intens mediatizat în care rapperul a fost implicat. Anul trecut, el s-a bătut într-un club cu Drake, iubitul din acel moment al Rihannei, dar măsurile luate de justiție împotriva lui nu l-au potolit. Recent, Chris Brown a fost acuzat că ar fi lovit o femeie de 24 de ani într-un club, în urma bătăii, ea având nevoie de spitalizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel