SUA. Rămăşiţele unui bărbat din Florida dispărut din 1997, descoperite cu ajutorul Google Earth - foto

Captură Google Earth - Rămăşiţele unui bărbat din Florida dispărut din 1997, descoperite cu ajutorul Google Earth
Captură Google Earth - Rămăşiţele unui bărbat din Florida dispărut din 1997, descoperite cu ajutorul Google Earth

Trupul unui bărbat din Florida dat dispărut în urmă cu 22 de ani a fost găsit într-un heleşteu după ce maşina în care se afla a fost văzută pe Google Earth, au anunţat joi autorităţile locale, relatează dpa.

Trupul lui William Moldt, care a fost dat dispărut pe 8 noiembrie 1997, a fost recuperat de autorităţi şi identificat marţi, a anunţat biroul şerifului din Palm Beach într-o postare pe Facebook. 'Un fost rezident care locuieşte în Grand Isles (la nord de Miami) a dat o căutare pe Google Earth în zonă şi a observat ceea ce părea a fi un vehicul scufundat într-un heleşteu din spatele unei reşedinţe', a afirmat poliţia.

Poliţia a declarat că individul a contactat un actual locatar din Palm Beach, care a folosit o dronă pentru a cerceta heleşteul din spatele casei sale şi care a contactat imediat autorităţile. 'Exteriorul vehiculului era extrem de calcificat şi, evident, se afla în apă de foarte mult timp. În momentul în care vehiculul a fost scos din apă, rămăşiţele bărbatului dispărut au fost găsite în interior', a precizat biroul şerifului. Resturile au fost identificate după efectuarea unor investigaţii de către biroul mediului legist, a adăugat poliţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel