Rafael Nadal și-a bulversat fanii. ”M-am căsătorit”, a fost statusul actualizat pe pagina sa de Facebook

Foto: Facebook / Rafa Nadal
Foto: Facebook / Rafa Nadal

Rafael Nadal și-a surprins fanii din întreaga lume după ce și-a actualizat recent statusul de pe Facebook. 

Pagina oficială de facebook a jucătorului de tenis Rafael Nadal a atras atenția, în cursul zilei de luni, cu o actualizare care i-a bulversat pe fani. „M-am căsătorit” este mesajul ce apare pe pagina de socializare a vedetei spaniole, prin care acesta își anunță căsătoria cu Maria Francisca Perello, scrie Mediafax. 

Postarea a fost urmată de un total de aproape 350 de mii de like-uri, 38 de mii de comentarii și 1.600 de ditribuiri pe facebook. În realitate, Rafael Nadal s-a căsătorit în octombrie 2019, actualizarea statutului său pe Facebook venind la mai bine de un an și jumătate de la eveniment.

Evident, postarea a dat loc la nenumărate glume pe seama spaniolului.

Participă la Roland Garros

Rafael Nadal participă zilele acestea la turneul de la Roland Garros, unde s-a calificat, luni în sferturile de finală, după ce l-a învins pe italianul Jannik Sinner, în trei seturi, cu 7-5, 6-3, 6-0, urmând să îl întâlnească în actul următor pe argentinianul Diego Sebastian Schwartzman (10 ATP).

Dacă va câștiga la Roland Garros, Rafael Nadal va depăși recordul de 20 de Grand Slam-uri câștigate, record pe care îl deține la egalitate cu Roger Federer, cel care s-a retras înainte de optimi de la marele premiu parizian.

Djokovic, calificare facilă în optimi la Roland Garros

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, nr. 1 ATP şi principal favorit, s-a calificat fără emoţii în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, trecând sâmbătă în trei seturi, 6-1, 6-4, 6-1, de lituanianul Ricardas Berankis (93 ATP), scrie Agerpres. 

Djokovic şi-a adjudecat partida într-o oră şi jumătate şi îl va avea ca adversar în runda următoare pe italianul Lorenzo Musetti (76 ATP).

Serena Williams a fost dată afară de la Roland Garros

Serena Williams a fost trimisă acasă, duminică seară, de Elena Rybakina. Rusoaica născută la Moscova, dar reprezentând Kazahstan, s-a impus cu 6-3, 7-5, în turul 4 al competiţiei (optimile de finală), mai scrie Mediafax. 

Meciul a durat o oră şi 17 minute. La conferinţa de presă de la finalul jocului, Serena a fost întrebată dacă acesta a fost ultima sa apariţie la Roland Garros.

2. -imagine fara descriere- (capturaprc-ccprc-86-de-ecran-din-2021-06-08-la-09-53-32_36601400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel