Radu Tudor: Nu-mi imaginam că în 2016 se poate ajunge aici în România-exclusiv

Radu Tudor a vorbit în exclusivitate pentru DC News despre o despărțire extrem de dureroasă: evacuarea sediului posturilor Intact din Șos. București-Ploiești 25-27.

După 22 de ani de muncă uriașă în sediul binecunoscut de milioane de români, a venit momentul evacuării, un moment trist. Despre acest lucru a vorbit Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de întâlnire", în exclusivitate pentru DC News.

Jurnalistul ne-a povestit când a intrat prima dată în sediul de pe București-Ploiești 25-27: "Primele zile au fost în toamna lui 2004. Apoi din iunie 2005 în fiecare zi, din prima oră de emisie Antena 3".

DC News: V-ați fi imaginat vreodată că veți pleca de acolo așa cum ați plecat?

Radu Tudor: Având în vedere cât de nedreaptă este decizia și de incorect statul cu noi prin acțiunea Guvernului, nu-mi imaginam că în 2016 se poate ajunge aici în România. Marile dificultăți sunt pentru cei de la tehnic, IT, regie, producție. Mulți dintre ei sunt extrem de obosiți, chiar epuizați. Mă înclin în fața efortului lor uriaș.

DC News: Cum ați reușit să vă descurcați în ultimele săptămâni și cu mutarea, și cu emisiunile de la Antena 3?

Radu Tudor: Mergem mai departe pentru că suntem ca o familie tânără ce trebuie să se mute cu purcel și cățel la mama soacră, de la patru camere cu două băi la două camere semidecomandat. Încerc să glumesc, dar cei care ne-au făcut acest rău nu au reușit să ne omoare speranța. Vă mulțumim și vouă celor de la DC News că sunteți alături de noi. Orice ajutor colegial în aceste momente este prețios și nu va fi uitat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel