Radu Tudor, mesaj pentru susținătorii Guvernului tehnocrat

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a spus, luni seară, în emisiunea ''La ordinea zilei'', că speră ca oamenii care susțin Guvernul tehnocrat să 'primească adevărata dimensiune a sensibilității și emoției ce vine din partea lui Dacian Cioloș - și anume ciuciu salarii mărite'.

Acesta a mai spus că Guvernul tehnocrat va avea zile destule pentru că, încă, are parte de susținerea PSD și PNL. 

Îi văd zile destule (n.r. guvernului tehnocrat) câtă vreme Partidul Național Liberal și Partidul Social Demecrat susțin acest guvern. Sunt nemulțumiri în fiecare zi, amenințări cu moțiunea de cenzură, vai cu prefecții, vai cu salarizarea, dar trece ziua și, a doua zi, când trece Cioloș pe hol, e o înghesuială fantastică la îmbrățișarea primului-ministru. Astăzi așa s-a întâmplat în zonele în care a fost prezent domnia sa. Dar, eu sper ca și oamenii aceștia care susțin Guvernul să primească adevărata dimensiune a sensibilității și emoției ce vine din partea lui Dacian Cioloș - și anume ciuciu salarii mărite, a spus Radu Tudor.

Realizatorul Antena 3 a făcut această apreciere în condițiile în care PSD analizase ideea depunerii unor moțiuni simple la adresa unor miniștri din Guvernul Cioloș: cel al Sănătății și cel de la Ministerul Fondurilor Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel