Urmărește emisiunea live


Radu Tudor, după condamnarea lui Năstase: Ce soartă va avea Băsescu?

Radu Tudor 2
Radu Tudor 2

Jurnalistul Radu Tudor a comentat condamnarea de luni a lui Adrian Năstase la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare. Acesta este de părere că, în urma celor două condamnări primite de Adrian Năstase în timpul mandatelor de președinte ale lui Traian Băsescu, este interesant de văzut ce se va întâmpla cu actualul șef al statului după ce va pleca de la Cotroceni.

„Eu cred că - așa cum spun părinții și bunicii noștri - un an se cunoaște după felul în care începe. Și anul 2014 a fost pentru mulți dintre români un punct important în agenda politică - să vedem ce se va întâmpla în anul de final al mandatului lui Traian Băsescu. Iată că debutează cu trimiterea la închisoare a lui Adrian Năstase. Din punctul meu de vedere, contează mai mult percepția de om corupt decât capacitatea justiției de a condamna. Cred că aceste dosare au fost foarte prost instrumentate, iar dacă cineva a ținut dinadins ca Adrian Năstase să meargă la închisoare, a reușit acest lucru într-un mod foarte prost, penibil, aș putea spune. Cred că deja s-a umplut paharul. Ce se întâmplă azi cu Năstase e prea plinul, acea senzație că s-a mers prea departe.

Această condamnare de azi a lui Adrian Năstase cred că va avea efecte politice serioase în 2014, și această împingere a lucrurilor la extrem va aduce în dezbaterea publică subiectul sorții pe care o va avea Traian Băsescu după ce pleacă de la Cotroceni. Sunt mulți oameni care gândesc că dacă Adrian Năstase a intrat de două ori la închisoare în timpul mandatelor lui Traian Băsescu, și Traian Băsescu va intra după ce va pleca de la Cotroceni. Eu nu sunt adeptul acestor tipuri de răzbunare, dar așa gândesc oamenii”, a spus Radu Tudor într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Vezi și: Adrian Năstase intră iar la închisoare: 4 ani cu executare în dosarul Zambaccian. Dana Năstase, condamnată la 3 ani cu suspendare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel