EXCLUSIV  Radu Savopol, fondator "5 to go", cel mai mare sacrificiu pentru succes: Nu ai cum altfel

Foto: Arshad Sutar - Pexels
Foto: Arshad Sutar - Pexels

Radu Savopol, CEO și fondator "5 to go", a vorbit despre cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru a avea succes.

"Sunt oameni care m-au inspirat şi care mi-au spus, gen Marian Alecu, "Băi, Radu, dacă vrei să reuşeşti să faci ceva, nu ai cum să gândeşti 20-30 de locaţii, trebuie să gândeşti mare". Acolo a fost momentul când am gândit business-ul mult mai amplu, lucru ce a venit la pachet cu dormit prin aeroporturi, dormit în maşină, drumuri de mii de kilometri într-o zi. În ultimul an, cred că am făcut 65.000 de kilometri în România. Nu am stat şi nu stau", a spus Radu Savopol.

"Un sacrificiu care vine la pachet. Nu ai cum altfel"

"Nu sunt căsătorit. Am neglijat foarte mult, în ultimul timp, şi familie şi prietenei. Nu ai cum. Pentru mine, ziua are 24 de ore, mai trebuie să şi dormim. Este un sacrificiu care vine la pachet. Nu ai cum altfel. La nivelul ăsta, când vrei să creşti şi încă business-ul depinde de tine, nu îţi poţi permite luxul de a pleca la ora 17.00 - 18.00 de la birou şi de a veni la ora 10.00. Nu există aşa ceva. Astea sunt doar nişte poveşti aşa de succes.

Ies din casă la 7.30 şi ajung acasă în jur de 20.00 - 20.30. Am avut o perioadă scurtă când am amestecat business-ul şi întâlnirile pe weekend şi mi-am dat seama că, dacă fac pasul ăsta, s-a dus tot. Am reuşit să ţin sâmbetele, duminicile cât mai libere pentru odihnă, familie. (...) Partea de alocare timp familie, cred că ăla a fost cel mai mare sacrificiu, cred că acolo s-a tăiat cel mai mult. Şi prietenii pentru că nu mai ai timp", a mai spus fondatorul "5 to go".

Vezi și:  Radu Savopol, fondator "5 to go", despre începuturi: Eram pe marginea prăpastiei. Nu am pornit de la zero, ci de la minus foarte mult

"Nu mai puteam"

"Am reuşit să îmi iau, acum, de două-trei săptămâni, un project manager şi un asistent manager lângă mine. Nu mai puteam. Suprapuneam întâlnirile, nu mai aveam randament. Ziua de luni, care era pentru birou, devenise un talmeş balmeş pentru ca toată lumea voia să vină să mă vadă, să stăm de vorbă, să ne vândă diverse", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel