Radu Mazăre, LOVITURĂ. "Azil politic în Madagascar nu există"

Consulul General Onorific al Republicii Madagascar în România a declarat, pentru Antena 3, că în țara pe care o reprezintă nu există noțiunea de azil politic.

"N-a venit la noi ca să ceară o viză, nici nu a venit personal la ambasadă. A trimis pe cineva, o prietenă de-a lui, cu un dosar la ambasada de la Roma, ca să ceară o viză de expatriere. Azil politic în Madagascar nu există, nu este prevăzut în cadrul legal. (...) Poți să ceri ședere pentru anumite scopuri, dar în niciun caz nu există azil politic”, a declarat consulul.

Amintim că fostul senator Alexandru Mazăre a plecat în vacanţă în Madagascar, acolo unde se află şi fratele lui, Radu Mazăre, a anunţat avocatul său, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Luni, la Instanţa supremă, era programat un nou termen într-un dosar în care fraţii Mazăre sunt acuzaţi de fapte de corupţie în legătură cu construirea de locuinţe sociale în campusul "Henri Coandă" din Constanţa.

Plecat în Madagascar unde încearcă să obţină azil politic, Radu Mazăre a fost reprezentat în instanţă de un avocat, care a depus la dosar o scrisoare a fostului primar.

[citeste si]

Alexandru Mazăre nu s-a prezentat nici el la proces, iar avocatul său a anunţat că este plecat în vacanţă în Madagascar, însă a promis că se întoarce pe data de 10 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel