Radu Cristescu, exclus din PMP: Pot înțelege că am fost sacrificat de Traian Băsescu

Radu Cristescu a fost exclus din Partidul Mișcarea Populară.

Radu Cristescu a anunțat pe pagina de Facebook că a fost exclus din PMP într-o ședință a CN, în prezența președintelui Traian Băsescu, asta deși excluderea sa nu era pe ordinea de zi. Cristescu a mai transmis că se aștepta la acestă decizie iar după ce și-a anunțat candidatura la președinția partidului unii liderii PMP „au intrat în panică și au luat decizia salvatoare pentru ei”. Mai mult, Radu Cristescu a lansat din nou un atac violent la adresa lui Eugen Tomac.

Iată mesajul complet:

Doar atât puteți?!?

Ieri, în ședința CN, în prezența președintelui Traian Băsescu, cu toate că nu era pe ordinea de zi, am fost exclus din PMP.

Se pare că pentru unii de acolo, vreo 10 la număr, a fost o mare victorie care a fost și sărbătorită la un local din Parcul Tineretului.
Faptul că mi-am anunțat candidatura la Președenția partidului, i-a făcut să intre în panică și să ia decizia salvatoare pentru ei, EXCLUDEREA mea!

Dar,

Spuneți președintelui că nu sunt supărat pe el, mai mult, să-i spuneți că mi-a dat prilejul să fiu lângă el, în acești ani de luptă continuă, cum numai în opoziție poate fi!

Pot înțelege că am fost sacrificat de Traian Băsescu pentru a-și continua proiectul în Republica Moldova, și dacă ăsta e motivul, chiar nu pot fi supărat. Îl înțeleg, deoarece pentru acel proiect ai nevoie de un idiot util lângă tine, și har Domnului chiar îl ai, o fi el tolomac, dar îl ai. Chiar dacă nu e basarabean, ci ucrainean! Dar, atenție să nu fie chiar pionul otrăvit(vezi 4% din Moldova).

Asta am înțeles!

Dar, cu partidul în țară ce facem?

Odată cu anunțul că președintele nu va mai candida la Congres și după anunțul că după terminarea mandatului de Senator se retrage din politică, a fost un fel de:"Adio, PDL!", doar că a lipsit perdeluța.

Deci, stimați membri PMP din țară și Diaspora, trebuie să știți că de azi veți munci la bunăstarea unui grup de tovarăși în frunte cu Tomac, care vor transforma voturile și munca voastră în beneficii personale și de gașcă!

Din păcate, asta făcând abstracție de sondajele plătite de PMP, nici în marja de 3% nu ne mai aflăm!
Probabil și președintele avea nevoie de această retragere, știind de dezastrul care va urma.
Dar, asta e o altă poveste pe care o voi detalia în alte postări.

Să revenim...
Dacă voi credeți că în urma dezvăluirilor din postările mele nu bănuiam deznodământul, vă înșelați!
Cei care mă cunoașteți, știți că nu dădeam drumul postărilor fără să îmi asum ce am afirmat! Dacă aș fi vrut să continui acest proiect alături de niște slugoi, agenți acoperiți ai unei puteri străine-Rusia, și ai unor analfabeți funcționali care îl înjură pe președinte pe la spate, oameni fără caracter și fără onoare, aș fi tăcut din gură!

Ce din ceea ce am scris eu nu este adevărat?

1: Am spus:"Tomac agent acoperit rus!"

Susțin asta în continuare, președintele Băsescu a cerut probe. Am stabilit 3 întãlniri cu dumnealui, care din cauza "programului" președintelui nu s-au mai realizat. Asta mă duce cu gândul că probabil a fost informat și le are din altă parte, totuși a fost președintele României, ori nu a vrut să le vadă.

2: Am spus de blatul de la Primăria Generală! Ce nu este adevărat?

PMP are peste 60 de posturi în toate companiile care mulg banii contribuabililor, companii create de doamna Firea și PSD. PMP nu mai este demult un partid de opoziție! În comunicate de înfierare a lui Dragnea suntem viteji, la luat bani suntem buni.

3: La ultimele două postări nu mai fac referire, probele sunt evidente și nu mai vreau să pomenesc de oxiurul(DEX: vierme parazit care trăiește în intestinul oamenilor, depunându-și ouăle în jurul orificiului anal) care conduce PMP Diaspora.

Deocamdată, atât am avut de spus, prefer să mă scuipați că spun adevărul, decât să mă pupați când vă mint!

Și ca să ne mai descrețim frunțile, șituația stă cam așa:" Mămica m-a părăsit , fugind în Costa Rica, tăticul m-a abandonat, ieri, și a rămas un nepoțel handicapat, cam tolomac de felul lui...care vinde apartamentul, apartament devenit între timp garsonieră”, a tunat pe pagina personală de Facebook, Radu Cristescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel