Radu Banciu-Robert Turcescu, scandal din cauza televiziunii online

Radu Banciu l-a criticat dur pe Robert Turcescu după ce jurnalistul a spus că are de gând să lanseze o televiziune online.

Robert Turcescu a demarat acţiunea de strângere de fonduri pentru proiectul unei televiziuni online, precizând că "necesarul estimat în prima etapă, pentru a putea emite în condiţii excelente de streaming şi cu aparatură profesionistă, este de aproximativ 50.000 de euro".

"Robert Turcescu vrea să-și facă o televiziune din banii fraierilor pentru că nu îl mai plătește nimeni pe nicăieri. Televiziune este mult spus. Este o porcărie pe care vrea să și-o facă în online. Un securist care face cerșetorie. Îți dau eu 50.000 de euro, amărâtule! Tu nu ai bănii aștia să îți faci televiziune? Fir-ai al dracu sa fii! Atâta îți trebuie pentru toate plasmele alea?", a zis Radu Banciu la B1 TV.

Reacția lui Robert Turcescu

"Pfff! Iar l-am supărat pe Banciu! Atât de tare încât a ajuns să mă dea dracu' în direct, pe B1 TV! Și nu e o exagerare, ascultați și vă veți convinge. Culmea ar fi să aibă CNA o tresărire de luciditate și să-i tragă o amendă. Eu mă gândesc să-l dau în judecată, că așa se face, nu? În altă ordine de idei, de ce s-or speria băieții ăștia de ideea unei televiziuni online? Pentru că ar putea fi liberă? Pentru că s-ar putea să le fure mogulilor pentru care ei lucrează o felie din tortul mic al publicității? Pentru că ați putea voi să aveți acolo un spațiu în care să vorbiți liber? Pentru că ați putea vedea, să zicem, niște mesaje trimise de un băiat chel unor colege de redacție, în care le făcea avansuri și apoi, pentru că nu ieșea cum voia el, le înjura în direct pe post? Anyway, seria asta de înjurături la comandă mă face să sper că va fi un proiect de succes. Voi ce ziceți, dați o mînă de ajutor?

P.S. Nu cerșesc, bă, Banciule, niciun leu de la nimeni. Crowd-funding se face în toată lumea, cine vrea se implică, cine nu, nu. E simplu. Cât despre contribuția subsemnatului la proiect, te asigur că depășește deja niște zeci de mii de euro. Am făcut-o în timp, se derulează și acum: amenajarea sediului, plata chiriei, cumpărarea de echipament, proiect editorial, parteneriate etc.

Nu mă aștept să înțelegi. Tu știi cel mai bine să dai din gură, doar în ziua în care au venit moldovencele să protesteze în fața B1 TV fiindcă le-ai făcut curve te-ai dat lovit și ai amuțit. Atunci m-a rugat Sorin Oancea să stau eu de vorba în locul tău cu protestatarii și nu erau puțini. Le-am spus că ai greșit, i-am împăcat, mă rog, te-am scos. Tu dăduseși bir cu fugiții, viteazule, trei zile n-ai călcat prin redacție, remember? Deh, cam asta e lumea lui Banciu...", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Detalii despre televiziunea lui Turcescu

Robert Turcescu, în prezent realizator al emisiunii „100%" difuzată de postul Naşul TV, şi-a relansat astăzi blogul şi a prezentat toate detaliile proiectului, care va fi finanţat de telespectatori în baza unui parteneriat.

"Sumele pe care le trimiteţi şi pentru care vă mulţumim în avans ne-am dori să reprezinte începutul unei lungi relaţii de parteneriat între societatea civilă şi jurnalismul de calitate. E un drum lung de străbătut, dar sunt convins că vom reuşi", a scris Turcescu pe blogul său.

Acesta a explicat că telespectatorii vor fi "cei mai importanţi şi cei mai prezenţi invitaţi ai emisiunilor", având posibilitatea de a-şi spune punctul de vedere prin Skype, web-cam sau telefonic. De asemenea, acesta a precizat că emisiunile vor fi moderate de câte doi "jurnalişti cu experienţă şi cu notorietate în reţelele sociale."

VEZI ȘI: Turcescu, răspuns adresat DC News: Nu, nu €˜cu bani de la telespectatori€™!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel