Radu Banciu: M-au făcut albie de porci. Îi iert

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a început emisiunea "Lumea lui Banciu" de luni seară cu o erată a telespectatorilor, după cum însuși s-a exprimat.

"Începem cu o completare această emisiune, un fel de erată, dar este erata telespectatorilor, nu a noastră. În Finlanda, la Campionatul European U19, mica și tânăra națională a Franței a bătut Anglia cu 5-0, după ce bătuse în meciul anterior Turcia, tot cu 5-0. Deci în două partide au avut un golaveraj de 10-0. (...) Voiam, prin această completare, să îi iert pe telespectatorii care ne-au insultat, unii dintre ei pe rețelele de socializare, alții prin edițiile online după comentariile pe care le-am făcut la adresa lui Didier Deschamps și a naționalei Franței la capătul turneului final, sigur scoțând din context", a declarat Radu Banciu la B1 TV. "Au fost dezamăgitori în comentarii indivizii, pentru că noi nu am vorbit numai despre asta, am vorbit și despre punctele pozitive, dar m-au făcut albie de porci", a adăugat jurnalistul.

"Iată motivul pentru care am comentat atunci așa: o națională serioasă este aceea unde selecționerul sau antrenorul reușește să-i facă pe jucători să joace mai bine decât este potențialul lor, nu mai prost. Atunci când joci mai prost, indiferent de rezultat, este o înfrângere. Noi nu comentăm rezultatele. Este pentru amatori a comenta rezultatul, fie că este bun, fie că este prost. Rezultatul nu este o finală în sine, așa cum nici în viață. Până la urmă, toți murim. Cu toții ne ducem și după urmează o eternitate fără noi. Trebuie să comentăm punctual, pe momente, pe secvențe. Acum am făcut această completare în numele telespectatorilor", a zis Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel