Radu Banciu: M-au făcut albie de porci. Îi iert

Rodica Mitu / 24 iul 2018 / 17:32 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a început emisiunea "Lumea lui Banciu" de luni seară cu o erată a telespectatorilor, după cum însuși s-a exprimat.

"Începem cu o completare această emisiune, un fel de erată, dar este erata telespectatorilor, nu a noastră. În Finlanda, la Campionatul European U19, mica și tânăra națională a Franței a bătut Anglia cu 5-0, după ce bătuse în meciul anterior Turcia, tot cu 5-0. Deci în două partide au avut un golaveraj de 10-0. (...) Voiam, prin această completare, să îi iert pe telespectatorii care ne-au insultat, unii dintre ei pe rețelele de socializare, alții prin edițiile online după comentariile pe care le-am făcut la adresa lui Didier Deschamps și a naționalei Franței la capătul turneului final, sigur scoțând din context", a declarat Radu Banciu la B1 TV. "Au fost dezamăgitori în comentarii indivizii, pentru că noi nu am vorbit numai despre asta, am vorbit și despre punctele pozitive, dar m-au făcut albie de porci", a adăugat jurnalistul.

"Iată motivul pentru care am comentat atunci așa: o națională serioasă este aceea unde selecționerul sau antrenorul reușește să-i facă pe jucători să joace mai bine decât este potențialul lor, nu mai prost. Atunci când joci mai prost, indiferent de rezultat, este o înfrângere. Noi nu comentăm rezultatele. Este pentru amatori a comenta rezultatul, fie că este bun, fie că este prost. Rezultatul nu este o finală în sine, așa cum nici în viață. Până la urmă, toți murim. Cu toții ne ducem și după urmează o eternitate fără noi. Trebuie să comentăm punctual, pe momente, pe secvențe. Acum am făcut această completare în numele telespectatorilor", a zis Radu Banciu.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23