Radio 21 își schimbă denumirea în Virgin Radio. Motivul: scăderea dramatică a audienței

Radio 21, post operat de Lagardere, grupul care mai deține Europa FM și Vibe FM, se va numi începând de luni, 9 ianuarie, Virgin Radio, scrie paginademedia.ro.

 

Postul a primit deja aprobarea Consiliului Național al Audiovizualului de a-și schimba denumirea din Radio 21 în Virgin Radio. Reprezentanții grupului media au motivat transformarea prin scăderea dramatică de audiență, conform motivării pe care aceștia au depus-o la CNA.

„În mod firesc, cifra de afaceri a stației a cunoscut aceeași evoluție dramatică, postul de radio ajungând în situația în care nu se mai poate susține din punct de vedere financiar", spun reprezentanții.

Virgin Radio va rămâne cu același format CHR (Contemporary Hit Radio). Virgin Radio va targeta persoane cu vârste între 15 și 29 de ani și „va difuza cele mai puternice hituri internaționale și românești ale momentului", potrivit documentației postului. „Virgin Radio se va aventura să lanseze în premieră piese noi din repertoriul național și internațional, în încercarea de a-și crea propriile hituri, în acord cu formatul său muzical"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel