Proteste de amploare în fața Parlamentului. Scandal între jurnaliști

În ciuda caniculei, oamenii ar urma să iasă în stradă. Două acțiuni de protest urmează să fie organizate în București în această săptămână. 

Joi are loc protestul "Cătușe înainte de pâine". Motivele protestului sunt că măsurile din Parlament cu privire la abuzul în serviciu, pensiile speciale, superimunitatea avocaților, respingerea în Senat a urmăririi penale a lui Titus Corlățean, cerută de DNA în dosarul "Diaspora". 

Sâmbătă are loc "Protest #fărăpenali. Împreună curățăm Parlamentul". Este organizat de PACT (Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor). Inițiatorii se arată revoltați de ultimele decizii din Parlament: pensii speciale pentru aleșii locali, statut preferențial pentru avocați și de ceea ce numesc dezincriminarea abuzului în serviciu. Protestul începul la ora 18:00, sâmbătă, 25 iunie, în Piața Constituției. Toți participanți ar trebui să se îmbrace în alb. 

Jurnalistul Moise Guran a distribuit ambele evenimente pe Facebook: 

(w670)

(w670) 

În urmă cu puțin timp jurnalistul Victor Ciutacu a scris, pe Facebook: "Băi, securiști proști, ca să scoateți multă lume în stradă, dacă tot vreți să vă folosiți de ziariști, măcar încercați cu unii care au succes la public. Cum dracu' vreți să vină valul după unii pe care nici nu-i recunoaște norodul?". 

(w670)

VEZI ȘI: Ciutacu: Ăsta nu reușește neam să facă audiență, da' scrie programe de guvernare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel