PROTESTE anti-grațiere. Grindeanu `dezumflă` protestatarii: Mesaj de pace

Premierul Sorin Grindeanu le transmite un semnal de pace protestatarilor, cărora le spune că nu crede în tonalități ridicate fără argumente și în agresivitatea cuvintelor, chiar dacă respectă dreptul lor de a protesta. 

”Am văzut şi am urmărit cu atenţie în această perioadă opiniile care au reieşit din aceste mitinguri, multe dintre ele pot să le cataloghez că au avut poate distorsiuni, ca să nu spun altceva. De ce? Pentru că a contat sursa sau modul în care au fost prezentate” a spus Sorin Grindeanu, la Antena 3. 

Premierul a subliniat, în ceea ce privește protestatarii, că "Eu cred în libertatea de expresie, dar această libertate de expresie (...) cred că trebuie să fie însoţită de bun-simţ. Nu cred (...) foarte mult în jigniri. (...) De o perioadă de timp, şi nu neapărat în ultimele luni, parcă în România argumentul tonalităţii e mai important decât argumentul în sine. (...) Cum nu cred în agresivitatea pumnului, nu cred nici în agresivitatea cuvântului. Toate lucrurile acestea, dacă ţi le prezinţi corect, argumentat şi fără o tonalitate (...) ridicată, pare în România că eşti moale. Nu mi se pare că argumentele însoţite de agresivitate - agresivitate verbală, nu vorbesc de altceva - sunt cele care trebuie să primeze. (...) De multe ori, această hiperbolizare a binelui şi fanatismul în a crede că ceea ce gândeşti tu e corect s-ar putea să ducă la rău”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel