Urmărește emisiunea live


Proteste 10 august. Christian Ciocan - Carmen Dan: Pentru aflarea adevărului...

Protest
Protest

Christian Ciocan a relatat poziția Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România cu privire la demersurile făcute de ministrul Carmen Dan în cazul protestelor din 10 august.

Chirstian Ciocan a declarat că Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România "așteaptă cu interes finalizarea verificărilor și informarea opiniei publice" cu privire la evenimentele care au avut loc pe 10 august în Piața Victoriei.

"Apreciază demersurile efectuate de către Carmen Daniela Dan"

"Biroul de presă al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele: Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România a luat act de poziția adoptată de Ministerul Afacerilor Interne în legătură cu evenimentele din 10 august, poziție exprimată public de către doamna Carmen Daniela Dan, ministru al Afacerilor Interne. Astfel, federația apreciază demersurile efectuate de către Carmen Daniela Dan și structurile din subordine pentru aflarea adevărului din informarea cu celeritate a instituțiilor abilitate ale statului competente în cercetarea acestui caz. În același timp federația așteaptă cu interes finalizarea verificărilor și informarea opiniei publice. De asemenea, Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România punctează pozitiv deschiderea manifestată de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă polițiștii, atitudine remarcată cu ocazia multiplelor întâlniri de dialog social dintre conducerea Ministerului Afacerilor Interne și liderii organizațiilor sindicale reprezentative ale polițiștilor și personalului contractual", a declarat Comisarul-șef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel